Koirani täyttää kolme vuotta: Kiitos uskolliselle Bonolle

 



Koirani täyttää kolme vuotta: kiitos uskolliselle Bonolle



Koiria sanotaan epäitsekkäiksi mutta mäyräkoirana Bono on mestari pitämään huolta siitä ettei hän jää resurssien jaossa kuten ruuassa ja kehuissa alakynteen. Kun nämä asiat on kunnossa hän jakaa rakkauttaan auliisti. Tällä viikolla juhlimme yhteistä matkaamme kolmen vuoden ajan. Tuntuu uskomattomalta, miten nopeasti aika on kulunut.


Bono!

Muistan ensimmäisen päivän, kun tulit kotiin. Olit niin pieni ja riiviö jo silloin, mutta täynnä elämää ja uteliaisuutta. Kaipasit koko ajan huomiota ja leikkiä milloin et nukkunut.

Kolmessa vuodessa olet oppinut mestariksi tulkitsemaan koko perheen tunteita ja mielialoja. Luet kuin avointa kirjaa kehonkieltämme, ilmeitämme ja äänensävyämme. Näet jopa hienoisimmat tunnetilan muutokset ja reagoit niihin välittömästi.

Hienoa sinussa on se ettet välitä ulkonäöstä tai menestyksestä. Hyväksyt meidät sellaisina kuin olemme ja tarjoat lohtua ja iloa kaikissa elämän vaiheissa. Tarjoat motivaation liikunnalliseen elämään. Iloinen läsnäolosi edistää terveyttämme.

Kiitos siitä, että olet olemassa ja että olet täyttänyt elämän ilolla ja merkityksellä. Onnea syntymäpäivänäsi rakas Bono!





Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mikä on omistajien mielestä parasta heidän koirassaan

VANHAN KOIRAN ELÄMÄNLAADUN PARANTAMINEN

Mitä ihminen voisi tehdä paremmin jotta koirat saisivat olla koiria?